Часовник промени представата ни за кални бани

Casio

Часовник

Някои от нас си набавят необходимото количество адреналин, само когато се качат на големия звяр и се отправят към неизвестното. Препятствия като липса на пътна настилка, клони и цели дървета, които се изпречват на пътя, или кал до коленете просто не представляват каквато и да било пречка за ентусиастите на офроуд изживяванията.

За ценителите имаме специално предложение, което от време на време да им напомня, че и времето съществува като фактор в играта по техните правила. Casio G-Shock Mudman може да звучи като име на смотан супергерой, но в действителност е часовникът, с който можете да отидете навсякъде. Е, изключваме официалните събития в града, но те в момента слабо ни интересуват.

Когато си там в дълбоката гора или препускаш през низини и плата без да знаеш къде отиваш, последното нещо, за което се замисляш, е дали часовници ти ще пострада от контакта му с природата. Затова обаче са помислили от иконата Casio и именно за офроуд авантюристите са конструирали Mudman по нова технология, която не позволява на мръсотиите и калта да достигат до вътрешността на корпуса и съответно да я увредят.

Като един добър представител на колекцията за екстремни спортове G-Shock и тези часовници са с „антишокова“ конструкция, която може да устои на всякакви удари и вибрации или външни влияния, които за класическите часовници биха се оказали пагубни.

Дизайнът е динамичен и абсолютно би отговарял на профила на притежателя си, тъй като функциите на G-9300 са съобразени изцяло с начина на забавление на мъжете с високопроходими машини на 4 колела. Само някои от дългия списък с екстри са: механизъм, който се захранва със слънчева светлина, автоматично осветяващ се дисплей (циферблат), дигитален компас, термометър, дисплей за лунната фаза в текущата ширина и надморска височина, световно време, хронометър, индикатор за батерията, водоустойчивост до 200 метра дълбочина.

И на върха на всичко, Mudman е „зелен“ часовник, което със сигурност ще го направи любим аксесоар на природозащитниците. Целият корпус и каишка са изработени от колофон (смола), а стъклото над дисплея е изцяло минерално и е устойчиво на надраскване и удари.

Всичко, което изброихме до сега, можете да видите в това детайлно видео и да влезете в настроение за следващото приключение.

Източник : Div.bg

Със съдействието на онлайн магазин ПроТайм

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s